Последните дни не са сред най-приятните за Родриго. Футболистът на Реал

...
Последните дни не са сред най-приятните за Родриго. Футболистът на Реал
Коментари Харесай

Обраха дома на футболист, докато той вкарва голове

Последните дни не са измежду най-приятните за Родриго. Футболистът на Реал Мадрид е получил неприятни вести, откакто стана ясно, че крадци са нахлули в дома му, намиращ се в град Алкобендас.

Докато бразилецът се е вихрил на финала за Купата на краля против Осасуна, извършители ограбиха къщата му в ранните часове на неделя, възползвайки се от неговото неявяване, съобщава Marca. В дома не са били и родителите на крилото, които изгледали мача на своя наследник на стадион „ Естадио де Ла Картуха “ в Севиля.

За случая алармирал частен охранител, който се грижи за сигурността в дома на бразилския национал. Когато полицията пристигнала на мястото, заварила няколко претърсени стаи от първокласната къща, а крадците вече са си били тръгнали. Все още не е ясно какво са откраднали нарушителите, като следствието по случая продължава.

22-годишният футболист е измежду изгряващите звезди в селекцията на „ лос бланкос “. Той брани цветовете на „ белите “ от 2019 година насам, а през сегашния сезон може да се похвали с 16 гола за 51 мача във всички шампионати. Именно Родриго се трансформира в воин за „ лос меренгес “ на финала за Купата на краля в събота. Бразилецът наниза и двата гола за триумфа с 2:1.

За крилото и неговите съотборници тестванията обаче не стопират, съобщи btvsport. Утре (вторник) селекцията на Карло Анчелоти ще приеме Манчестър Сити в първи мач от полуфиналите в Шампионската лига.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР